1 ΜΑΪΟΥ 2023

1 ΜΑΪΟΥ 2023
Bu yazıyı paylaş

1 ΜΑΪΟΥ 2023

ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ ΕΡΓΆΤΕΣ

ΣΕ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ, ΕΊΝΑΙ ΕΦΙΚΤΌ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΊ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌΣ ΣΤΗΝ ΤΈΛΕΙΑ ΜΟΡΦΉ ΤΟΥ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ. Ο) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌΣ ΕΊΝΑΙ Η ΜΌΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΛΎΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΌ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΌ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ.

ΩΣΤΌΣΟ, ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΜΙΑ ΝΈΑ ΠΡΏΤΗ ΜΑΪ́ΟΥ ΥΠΌ ΤΙΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑΣ!

 ΓΙΑ ΑΥΤΌ TO ΛOΓΟN EINAI Η ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΎ ΚΙΝΉΜΑΤΟΣ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΆΛΙΝ. ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΠΡΌΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΈΣ, ΔΕΞΙΈΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΏΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΟΎΝ.

ΕΊΤΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΎΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌ, ΕΊΤΕ Η ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ.

ΕΊΤΕ ΌΛΑ ΤΑ ΈΘΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΏΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΆΤΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΎ, Ή Η ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΎ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΎ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ.

Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑΣ ΣΉΜΕΡΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ, Η ΒΡΕΤΑΝΊΑ, Η ΓΑΛΛΊΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΊΑ, Η ΙΤΑΛΊΑ, Η ΑΥΣΤΡΊΑ, Η ΙΑΠΩΝΊΑ, Ο ΚΑΝΑΔΆΣ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ, Η ΝΈΑ ΖΗΛΑΝΔΊΑ, Η ΙΝΔΊΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΊΑ ΚΑΙ Η ΚΊΝΑ.

ΈΤΣΙ, Ο ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΟΣ ΤΡΌΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΆΡΧΟΥΣΑ ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΈΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΆΡΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΧΏΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΟΡΓΑΝΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑ ΥΠΌ ΤΗΝ ΗΓΕΣΊΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΗ ΔΎΝΑΜΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΏΝ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ.

ΕΠΟΜΈΝΩΣ, ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΌΦΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΆΛΛΕΣ ΧΏΡΕΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΎΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΤΟΥΣ

 ΧΏΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΆΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΣΕ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΧΏΡΕΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ.

ΚΟΙΝΌΣ ΜΑΣ ΣΤΌΧΟΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΎΤΕΡΟ ΤΡΌΠΟ, ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΤΟΥ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΎ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΑΧΎΤΕΡΟΣ ΤΡΌΠΟΣ!

ΣΉΜΕΡΑ, Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΌΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΏΝ, Η ΕΝΌΤΗΤΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΏΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΎΝ ΥΠΌ ΤΗΝ ΗΓΕΣΊΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΩΝ ΕΡΓΑΤΏΝ, ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΌ ΜΑΣ ΣΎΝΘΗΜΑ!

ΑΣ ΚΑΤΕΔΑΦΊΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ, ΔΕΞΙΟΎΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΏΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΎ! ΑΣ ΜΗΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΠΟΤΈ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΌ! ΑΣ ΣΧΕΔΙΆΣΟΥΜΕ ΞΑΝΆ ΤΗ ΛΑΜΠΡΉ ΣΗΜΑΊΑ ΤΟΥ ΣΤΆΛΙΝ, ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΌ, ΤΗ ΛΑΜΠΡΉ ΣΗΜΑΊΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΎ.

ΖΉΤΩ Η 1Η ΜΑΪ́ΟΥ!

ΖΉΤΩ Η ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΎΣ ΕΝΌΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ!

Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

29.04.2023


Bu yazıyı paylaş

admin

İLGİLİ PAYLAŞIMLAR

Bunu da okuyabilirsiniz x